Main Page Sitemap

Zoyou kortingscode


zoyou kortingscode

Welk items scoor jij met de korting? Dit waren de twee outfits, ik vind ze allebei heel erg leuk en ik ga snel een keer iets op zoyou bestellen. Hoe ben je op de naam ZoYou gekomen? Wauw, ik heb echt respect voor Kristel. Daarnaast kun je nu ook 15 korting krijgen bij deze webshop.

Ik ben wel eens benieuwd wie de Kristel is en hoe ze op haar eigen webshop gekomen. En als het echt heel koud is draag ik hier nog een lekker warm vest overheen ;-).

Zinzi kortingscode augustus
Karwei kortingscode juli 2018
Babygoodies kortingscode facebook
Dedartshop kortingscode

Draagbaar voor bijna elk seizoen. Ik ben zelf heel erg fan van skater rokjes, je kunt me bijna uittekenen in de zwarte leren variant uit de webshop ;-). Daarnaast vind ik de afwisseling ook erg fijn, het ene moment ben je fotos aan het maken voor social media en het volgende moment is het druk met bestellingen inpakken. Bordeaux Fluffy Vest 15,00, white Striped Halter Top 22,95, ripped Boyfriend Jeans 12,50. Klik dan even op dit linkje zoyou blogger contest, outfit inspiration #1, ik hou van streepjes, en deze halter top is super leuk, je kunt hem eindeloos combineren en hij zit lekker casual.

Bakker bart kortingscode, Global furniture kortingscode,


Sitemap