Main Page Sitemap

Korting samen reizen studenten ov


korting samen reizen studenten ov

Daarmee doet de NS aan klantbinding. Dal voordeel kost 50,00 per jaar. Eindigt je recht op kortingscode studio 216 gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen. Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt. Kijk hier of er 1 voor je tussen zit.

OV -chipkaart Houd uw, oV -chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.
Buiten je vrij- reizen periode reis je op saldo met.
Studenten, oV en profiteer je van 40 korting op je reis Het Studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus-, tram- en metrovervoerders.

Paypal korting jbl, Formido kortingsbon afdrukken,

Kijk dan eens hiernaar. Reis je veel met Waterbus of met het veer vanaf Texel (Teso). Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement? Er zijn een aantal feestdagen waarop fashionette.nl kortingscode weekstudenten niet gratis kunnen reizen met hun OV studentenkaart, maar weekendstudenten juist wel. Dit zorgt vaak voor verwarring, omdat de feestdagen gewoon doordeweeks vallen, waardoor je al gauw vergeet dat je ineens moet betalen voor je reis. Lees er hieronder meer over. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie? Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd. En het is wel zo fijn als dat een beetje voordelig kan.


Sitemap