Main Page Sitemap

Klimpark snowworld landgraaf korting


klimpark snowworld landgraaf korting

piste 20 meter, weerstation. U heeft de keuze uit: Korting op de Pistetoegang, korting op het Klimpark. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Lees meer Praktische informatie Klimpark Tarieven, openingstijden veelgestelde vragen Lees meer. Ook is er een 6 persoons stoeltjeslift, zijn er 2 oefenpistes te vinden en ligt er echte, verse sneeuw. Boek nu Horeca Eten drinken Met 4 restaurants, 3 bars en een heerlijk terras biedt SnowWorld meer dan genoeg mogelijkheden voor een hapje en drankje - lekker na je bezoek aan het Klimpark Lees meer Scholen Schoolreisjes SnowWorld Klimpark is dé plek voor de leukste. Of gezond en actief aan de slag in de SnowWorld Healthclub. Temp binnen -5 Sneeuwcondities Verse sneeuw op alle pistes Live webcam Piste 1 Piste 2 Funpark. Klim via touwen, ladders en obstakels. Tijdens de kerstvakantie is de Alpine Coaster elke dag geopend van 10:30 - 17:00 uur,.u.v.

klimpark snowworld landgraaf korting

Het spannendste uitje op hoogte met.000m klimplezier, 1000m ziplines, een échte Alpine Coaster en 6 klimroutes! SnowWorld Landgraaf is door Snowplaza genomineerd als beste skihal van 2019! Help ons door te stemmen. Reserveer uw starttijd via. Vrije inloop is ook mogelijk, echter dient u rekening te houden met eventuele wachttijden.

Je bent hier: Home kortingsacties / Snowworld, in SnowWorld Landgraaf is de langste indoorpiste van de Benelux te vinden, ruim 400 meter lang. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Wat dacht u van klimmen in het grootste klimpark van Europa! De kortingslink ten behoeve van WML: Let op! . Voordeelkaarten, familie-klimpas (2 volwassenen 1 kind gratis of 2 kinderen 1 volwassene gratis) 39,90, openingstijden klimpark, de openingstijden van het klimpark zijn seizoensgebonden. Alpine Coaster Rodelbaan, race met snelheden tot 45 km/u naar beneden in de enige échte Alpine Coaster van Nederland! Dwars door het klimpark, boek nu, klimmen. Piste 1, rode piste 400 meter, piste 2, blauwe piste 400 meter. Lees meer, snowplaza, beste skihal 2019?


Sitemap