Main Page Sitemap

Entree walibi korting


entree walibi korting

bekend, maar we houden je op deze site op de hoogte! Een speciaal gevoel hoor, zo met je benen door de lucht bij snelheden van 85 kilometer per uur, op 32 meter hoogte. Kijk op de website voor exacte openingstijden. Walibi, holland vanaf 5, pak deze korting, oktober 2018, bespaar 22. Momenteel zijn er helaas ook geen spaaracties van de Albert Heijn.c.m.

Adres Walibi Holland Walibi Holland Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen Walibi Holland is goed met het openbaar vervoer bereikbaar ( Walibi Express vanaf station Harderwijk). De Speed of Sound geeft je nog weer een heel ander gevoel: een muzikale rit waarbij je niet alleen vooruit maar ook achteruit rond raast. Walibi Express Pak vanaf station Harderwijk buslijn 247, ook wel bekend als de Walibi Express, en word voor de ingang van het park afgezet. Ben je niet zon held? Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Wanneer je jarig bent mag je gratis naar binnen bij. Hierdoor haal je meer uit je dag en kan je vaker je favoriete attractie.entree walibi korting

Walibi, holland, ook wel Walibi. World, in Biddinghuizen, is een pretpark voor echte waaghalzen. Met echte thrill attracties zoals de Skydiver, Space shot en El Condor, zit je goed voor een dagje onvergetelijk avontuur. Walibi geeft al snel 20 korting op tickets. Soms is er een aanbieding of kortingscode voor.

Van gils web kortingscode, Movie park korting, Feyenoord fanshop korting,


Sitemap