Main Page Sitemap

Dinoland kortingsbon


dinoland kortingsbon

mist! Leren, verspreid over het park staan zon 50 dinosaurussen met daarbij informatie over elke dino. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Er zijn een aantal dinos die je tot leven kunt brengen met de dinoland app! Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, dit park is ontzettend leuk voor kleine kinderen met een buitenspeeltuin, een show, een groot restaurant, kortingscode hemdvoorhem midgetgolf, klimparcours en alles rondom het thema dino's. In Dinoland Zwolle kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud leren, ontdekken en spelen tussen de dino's.dinoland kortingsbon

In dit dinopark kun je 230 gereconstrueerde dinosaurussen bekijken. Ga miljoenen jaren terug in de tijd en leer veel bij over biologie. Dinoland Zwolle We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Dinoland altijd voor de laagste prijs.

Rexpeditie: een interactieve expositie over de Tyrannosaurus rex. Mijn zoontje van 3 en dochtertje van 4 hebben zich uitstekend vermaakt. Nieuw is de T-Rexpeditie. Toelichting is niet ingevuld, geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld. Heerenveen (0 beoordelingen) Ultieme speelpret voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Apeldoorn (0 beoordelingen) Ontdekken, spelen en leren tussen de dieren Apeldoorn (0 beoordelingen) Het leukste indoor speelparadijs bij jou in de buurt! Leef je uit in de buitenspeeltuin met een echte helikopter en jeep waar je in mag spelen! Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. Tarieven en pakketten, dagticket 9,50. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen.


Sitemap