Main Page Sitemap

Kortingscode hof van saksen


kortingscode hof van saksen

voorbehouden. 80 langverblijfkorting op de goedkoopste week als je 3 aangesloten weken boekt! Nazomer: Vanaf 549 actieperiode: van 31 augustus tot Herfstvakantie: Vanaf 968 actieperiode: van 12 tot, najaar: Vanaf 416. Er zijn verder grote accommodaties die geschikt zijn voor grote gezelschappem tot wel 24 personen. Om de juiste prijs met extra kosten voor de gewenste vakantie te kennen, moet je deze vakantie aanbieding verder bekijken.

Kortingscode hof van saksen
kortingscode hof van saksen

Dit kom je te weten door deze vakantie aanbieding verder te bekijken. Daarom is een last minute of aanbieding een goede keuze Vakantieresort Hof van Saksen is een van de meest luxe vakantieparken van Nederland. Voorbeeld aanbieding Hof van Saksen De prijzen bij Hof van Saksen kunnen variren en zijn afhankelijk van de gekozen periode en de bezettingsgraad. Veel mensen met een baan kunnen niet op werkdagen op vakantie of moeten rekening houden met de schooldagen van hun kinderen en kiezen daarom voor een weekend of verblijf in een van de schoolvakanties. Wil je nog meer comfort dan zijn er bungalows te huur met extra luxe zoals sauna en / of whirlpool. Receive a weekly newsletter with 5 top offers. Als er een korting beschikbaar is, krijg je een bepaald aantal euro of korting, maar ook is het mogelijk om een bepaald percentage of korting te krijgen.

Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Hof van Saksen In de omgeving van de Hof van Saksen Het park ligt vlakbij Rolde waar je een paar hunebedden aantreft. Hof van, saksen is een zeer populair vakantiepark voor een luxe weekend, midweek of een langere vakantie. Hof van, saksen is zeer populair en schoolvakanties en hoofdseizoen zijn zeer snel volgeboekt. U kunt tijdens uw vakantie sgoolfotografie kortingscode onbeperkt (let wel even op de openingstijden) zwemmen in het design zwembad dat.a. Zomervakantie: Vanaf 449 actieperiode: van 6 juli tot 31 augustus 2018. de exacte prijzen en voorwaarden vind je op de website van Hof van Saksen. Het is een echte vakantie om naar uit te kijken, dus reserveer nu een ontspannend verblijf en ontvang misschien een voordelige korting voor een goedkoop verblijf! Genieten in stijl is er zeer gekend! Dit is een greep uit de vele mogelijkheden: Lounge en zonnetuin met ligbedden Finse sauna en infrarood sauna Turks stoombad Jacuzzi Voetenbad Buiten sauna Speciale relaxruimtes (zowel binnen als buiten) Daarnaast kun je je extra laten verwennen met speciale schoonheidsbehandelingen.

De vakantieperiodes zitten op Hof van Saksen heel snel vol. Binnen een straal van 25 kilometer liggen ook diverse attractieparken voor kinderen: Het uitdagende Boomkroonpad in Drouwen Kabouterland in Exloo Speelstad Oranje in Oranje Drouwerzand attractiepark Ook plaatsen als Assen, Emmen, Groningen, Borger liggen binnen op korte afstand. Er zijn 6 restaurants waaronder een speciaal kinderrestaurant en een internationaal restaurant met een kwalitatief heel hoogwaardige keuken. Dan kom je voor een aantrekkelijke korting in aanmerking: 50 korting op de huurprijs van de goedkoopste week bij een boeking van 2 weken.


Sitemap