Main Page Sitemap

Iens korting op rekening 2018


iens korting op rekening 2018

met hun restaurant. Iens lanceerde in samenwerking met Albert Heijn ook. Zou toch mooi zijn als de horeca hier eensgezind nee op zou zeggen, reageert een ondernemer. Il Pecorino, met, mick Sonnenfeld, die zijn drukbezochte prachtige restaurant ter beschikking stelde voor de opnames.

Kortingsbon meubelinterieur, Kortingscode logitech,

Hvo-Querido en weet hoe het is om geen thuis te hebben. We zijn ons als Iens aan het ontwikkelen, maar zijn ook in gesprek met Albert Heijn. De meningen over deze actie waren verdeeld, omdat de ondernemer het tweede diner moet weggeven. Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op die aansluiten op jouw interesses. Het gezin, zij waren betrokken bij een verborgen camera actie en hebben fantastisch gereageerd op de situatie. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen. Zo wordt het voor gasten extra aantrekkelijk om een keuken te proberen die al jaren op de bucketlist staat, stelt Iens. Een deal die ook loopt via Groupon en DiningCity.

Eerste Anjeliersdwarsstraat 17 1015 NR Amsterdam.
30 korting op het eten 9,2 /10.
Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar [email protected] iens.nl of door contact op te nemen met het restaurant.
Je kunt een klacht indienen bij een regelgevende.
Iens vind je restaurantbeoordelingen, kun je online reserveren en geniet je af en toe van fijne kortingsacties, zoals 50 korting op de rekening van geselecteerde restaurants tijdens het, iENS festival in februari/maart.


Sitemap