Main Page Sitemap

Korting ov kaart ouderen


korting ov kaart ouderen

regeling voor welke Rotterdamse regio van toepassing. Bij in- en uitchecken buiten het geldigheidsgebied van het abonnement wordt automatisch saldo of een ander reisproduct gebruikt voor de gereisde afstand buiten het geldige zonegebied. We hebben hen gevraagd waar ze behoefte aan hebben. Aanvankelijk korting haarproducten toont de NS-webshop een prijs van 50 euro, pas aan het einde van het proces wordt de speciale jongerenprijs van 15 euro getoond. De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement. Dit is een OV-chipkaart met je foto erop.

Uitzonderingen, er zijn uitzonderingen. Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. Anders heb je geen geldig vervoerbewijs en riskeer je een  boete. Of neem contact op met. Inwoners uit Hoek van Holland, woont u in Hoek van Holland. Vrij Reizen is niet geldig: Op metrolijn E tussen station Berkel Westpolder en Den Haag Centraal; In de BOB-bus (nachtbus Op de Fast Ferry. Persoonlijke OV-chipkaart, voor het Vrij Reizen abonnement heb je nbsp;een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Vanaf 12 jaar moeten reizigers het volle pond betalen.

Woodprint korting, Sportcity bowlen korting, Uit eten eindhoven korting,

In het weekend en op feestdagen is het de hele dag geldig. Het hangt af van de gekozen centrumzone en sterwaarde van het abonnement. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies. Het Vrij Reizen abonnement is geldig in de regio Rotterdam in bus, tram en metro van de RET. Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is de uitkomst van een reeks gesprekken die NS met tieners heeft gevoerd. Je moet altijd in- en uitchecken met een Randstad Noord Abonnement. Of in de bussen van Connexxion en EBS. Ze gaven aan vooral lastminute te kunnen kiezen voor de trein. Waar te gebruiken en waar geldig? OV-chipkaartproducten, productgegevens, soort product: Abonnement, soort OV-Chipkaart: Persoonlijk?

Iedere lijn heeft zijn eigen kleur op de kaart en wordt met. Treinkaartje met korting, regelmatig worden er goedkope treinkaartjes aangeboden via bijvoorbeeld Kruidvat, Albert Heijn en Blokker. Zie hier een overzicht. Ben je tussen de 12 en 18 jaar?

Sunny cars korting 2018, Zeeaquarium scheveningen korting, Boekenkraam kortingscode,


Sitemap