Main Page Sitemap

Kortingsbon thermen binnen de maas


kortingsbon thermen binnen de maas

heerlijk natuurbad om in rond te zwemmen en in af te koelen! 1 minpuntje, las het al eerder in een reactie: die enorme herrie van die onweersbui, ook in de relaxruimte te horen! In s-Gravendeel, net ten zuidoosten van Rotterdam, ligt het hypermoderne en gloednieuwe relax- en wellnesscomplex. Ik vind dit de beste sauna in de omgeving. Met diverse koude baden, een stort-emmer ruimte en een unieke tropische stortdouche waarin u zich voor even in het Amazonegebied waant, is het afkoelen een unieke belevenis. De thermen heeft een uitgebreid assortiment aan cabines en stoombaden. Thermen, binnenmaas prima terecht. Als u van verschillende cabines houdt kunt u bij. Na gesloten te zijn geweest vanaf Hoe de, thermen weer open kan gaan maakt het management kortingsbon vlindorado nog niet bekend, Mogelijk dat er sprake is van een nieuwe eigenaar.

De tuin is speels, ruim, vol met watertjes en bruggetjes, en een heerlijk natuurbad om in rond te zwemmen en in af te koelen! Thermen, binnenmaas beschikt over een schitterend beauty- en massage instituut. Tijdens uw bezoek aan. Thermen Binnen den, maas kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Mooi, nieuw, niet te druk (omdat de sauna nieuw is, maar ik vind die rust zalig) heerlijke sauna's, de mooiste relaxruimte met heerlijke 2 persoons schommel-liggelden en 2 verwarmde banken. S-Gravendeel Goed nieuws voor de, thermen bezoekers uit de, hoeksche Waard en omstreken! Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief. Kijk hier voor speciale acties en de agenda. Een heerlijke massage-, beauty- of hamambehandeling maakt uw wellnesservaring compleet. Thermen, binnenmaas is elke dag geopend van.00 tot.00 uur behalve : Nieuwjaarsdag ( 1 januari Koningsdag (27 april) en Oudejaarsdag (31 december). Thermen, binnen den, maas kunt u in twaalf verschillende sauna's en stoombaden heerlijk tot rust komen en genieten van de warmte. Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de, hoeksche Waard? Ook een bezoekje aan de schitterende hamamtempel is absoluut een aanrader. Facebookpagina en de website in de gaten! Thermen, binnen den, maas maakte op dinsdagavond 7 juni bekend dat het prachtige centrum vanaf 18 september 2016 zijn deuren weer opent onder een nieuwe naam: Thermen, binnenmaas.

Super buiten faciliteiten, tuin, ligstoelen, heerlijk zonnen in de zomer! In ons sfeervol ingerichte restaurant is het ook heerlijk vertoeven en kunt u genieten van een hapje en een drankje. Thermen, binnenmaas beschikt over een schitterend beauty- en massage instituut.


Sitemap