Main Page Sitemap

Ns met korting reizen


ns met korting reizen

geldig als u tijdens kortingscode casimoda.nl de daluren incheckt. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niks te doen. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Top bestemmingen NS International Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa?

Er zijn soms ook kortingsacties voor dagretours. Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart.

Kortingscode boozt, Nuon korting vaste klanten, Korting biggreensmile,

Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Samenreisticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met NS Flex Basis en/of NS Flex Weekend Voordeel? NS International of bij de NS-kaartautomaat. Bekijk hieronder de kortingsacties en aanbiedingen van NS International in november 2018. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Meer doen met uw abonnement, voor Dal Voordeel zijn verschillende aanvullingen beschikbaar, waarmee u van nog meer services van NS gebruik kunt maken. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). Zo geeft u bij de bestelling aan of u met 40 of 100 korting mag reizen binnen Nederland en wordt het totaal bedrag gereduceerd. Reist uw medereiziger alleen verder? Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald; Vroeg boeken voordelig reizen; Reizen in de avonduren is vaak voordeliger; Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen; Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m.ns met korting reizen

NS, spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor. Reis voordelig met 40 korting in de daluren, het weekend en tijdens feestdagen met het Dal Voordeel abonnement van,. NS, samenreiskorting geeft de, nS -abonnementhouders de mogelijkheid om tot maximaal 3 personen met korting te laten reizen. Heb je een, nS -abonnement (Kids.

50 korting efteling
Korting kaart versturen
Karwei kortingskaart
Kortingscode knappe koppies


Sitemap