Main Page Sitemap

Efteling korting social deal


efteling korting social deal

luchtkwaliteit in de klas. Daarvoor willen wij de donatie gaan gebruiken. Dit is een erkend examen op Europees niveau. Website Piramide Podium Vandaag is de nieuwe website van het Piramide Podium (VSO) online gegaan. In de groep zitten leerlingen en medewerkers. Dan krijgt u half juni een aanvraagformulier van Leergeld Den Haag in de brievenbus. Momenteel hebben we 2 rolstoelers. Onlangs hebben wij de donatie van het mooie bedrag van 110 ontvangen en wij stellen dit zeer op prijs. Het schooljaar is voor het vak ICT geweldig begonnen. Met de auto gingen Mercy, Divano, Joseph, Priscilla, Adriana, Zakaria, paypal korting jbl Sylvana, Gertie, juf Cindy, juf Sanne en de moeder van Divano op weg naar de Tweemaster. De ouders van Josemary hebben aangegeven dat iedereen welkom.

efteling korting social deal

Droneland kortingscode, Treatwell kortingscode september 2018,

De Haagse Scholen, en conformeert zich om die reden aan de afspraken. In de ochtend werd het winnende plantje verkozen door een jury bestaande uit docenten. Wentink Op vrijdag 18 november heeft. Wanneer je nog geen schoolverlater bent, is het leuk (en verstandig) om een bezoek aan een opendag te gebruiken om je te orinteren. Annette, Brendan, Joanne, Sabine, Salim, Sanjay, Kenny en Patrick van harte gefeliciteerd met het certificaat!

Bas is geslaagd voor de proeve van bekwaamheid van zijn MBO opleiding. De opbrengst hiervan gaat ook naar Giro di Kika. Wij omarmen deze gift en bedanken het Rabobank Stimuleringsfonds. Agenda Medezeggenschapsraad Johan Cruyff Foundation Op 12 september hebben leerlingen van groep 7/8 genoten van de jaarlijkse Johan Cruyff Foundation sportdag. Nieuw rooster Piramide College Dinsdag 10 januari gaat het nieuwe rooster van het Piramide CollegeĀ in.


Sitemap