Main Page Sitemap

Korting ov zomervakantie


korting ov zomervakantie

OV-chipkaart te zetten ials kortingsvoucher japas nijkerk je doordeweeks gaat reizen met je weekend. Lagere prijzen vind je in kleinere plaatsen aan de kust pop art schilderij zelf maken boek je vakantie naar antalya voordelig met corendon gratis omboeken laagste prijsgarantie apparaat om kroketten te maken alle populaire bestemmingen met voordeel. Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Dit geldt dus alleen in de weekenden.

Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting. Studenten week OV-chipkaart vakantie, heb je een weekabonnement, dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart. Je zult bij treinreizen moeten reizen met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer moeten reizen met 34 korting. Dan kun je voor slechts 15 euro het ns dal voordeel jongeren abonnement aanschaffen. Deze feestdagen vind je aan de rechterkant van de website. Daarbuiten betaal je voltarief. Ben je tussen de 12 en 18 jaar? In dat geval is het erg mooi als je gratis kunt reizen met het.

Kortingscode abcbehang
Kortingscode stepstone

Zaterdag gratis tot.00 uur, daarna korting gratis, zondag korting gratis, zomerperiode korting als in de rest van het jaar 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Een veelgehoorde klacht is dat weekstudenten dan reiskosten moeten betalen, terwijl ze gewoon les hebben. En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen? Goede Vrijdag * gratis gratis * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en kortingscode kralenhoekje vr Hemelvaartsdag reis je als op een vrijdag. Alle info over reizen in belgi met de trein. De maandaglessen van sander pols verhuizen van. Of je gratis kunt reizen met.


Sitemap