Main Page Sitemap

Korting massage sanadome


korting massage sanadome

Als ik mij aanmeld ontvang ik binnen een uur een e-mail waarmee ik mijn aanmelding kan bevestigen. In Sanadome in Nijmegen vind je een prachtig Thermenlandschap met thermaalbaden, een zoutwaterbad, whirlpools en stoomkamers. Je krijgt hierbij een voetbad en een heerlijke voetenmassage. Je krijgt een buikmasker, maar ook een gezicht-, hoofdhuid-, nek- en schoudermassage.

Black Friday korting in Sanadome Sanadomekorting massage sanadome

Sanadome ligt net buiten Nijmegen in een groene omgeving. Mellow Mama, de zwangere moeder moet negen maanden een kindje bij zich dragen: best pittig! Het dragen van badkleding in de Thermen is verplicht. Een overnachting in het Hotel Sanadome. Het heeft een ontspannend en zuiverend effect, maar daarnaast ook een positief effect op spieren en gewrichten!


Sitemap