Main Page Sitemap

Korting domtoren utrecht


korting domtoren utrecht

rookbeleid: Verboden te roken, honden toegestaan: Nee. De oude, domtoren is de blikvanger van de stad. Dinsdag t/m zaterdag van.00 tot.00 uur. Reserveer direct een rondleiding! De, domtoren in, utrecht.

Domtoren, Utrecht, dagje uit, over openingstijden, entreekorting domtoren utrecht

Korting sting oktober 2018, Efteling korting 2018, Kortingscode smeedijzerenbeslag nl,

Halverwege de klim is er de gelegenheid om de prachtige monumentale klokken te bekijken. Leer alle feiten en fabels van. Verkleed als ridder of prinses op zoek naar Sint Maarten; Was er ooit een kroeg. In de toren hangt daarnaast ook een carillon dat elke zaterdag van.00 tot.00 uur door de stadsbeiaard wordt bespeeld. Kinderen 4 t/m 12 : Euro 5,00 65 : Euro 7,50, cJP : Euro 7,50, leeftijd: 4 - 12 jaar. Onderweg bezoek je verschillende ruimtes en verdiepingen, en eenmaal boven heb je een geweldig zicht over de Utrechtse binnenstad en de omliggende plaatsen. Bezoek verschillende ruimtes in het indrukwekkende bouwwerk, terwijl de gids vertelt over de geschiedenis van de toren. De verschillende ruimtes zoals de Michaelskapel, Egmondkapel en de klokkenzolder zijn nog steeds te bezoeken met een rondleiding en op de toren is het uitzicht onverminderd mooi! Beklim samen met een gids de 465 traptreden van de toren en geniet van het prachtige uitzicht op de top. Zonder, domtoren is de skyline van, utrecht niet compleet. Zondag van.00 tot.00 uur. Utrecht en de hoogste kerktoren van heel Nederland.

Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor.
De, domtoren heeft een hoogte van 112 meter, is het hoogste gebouw van.
Utrecht en de hoogste kerktoren van heel Nederland.
Ooit zat de toren namelijk vast aan de Domkerk, maar na een heftige zomerstorm in 1674 stortte het middenschip van de kerk.

Vab korting as adventure
Sprookjeswonderland kortingsbon
Molenheide korting


Sitemap