Main Page Sitemap

Http //www.smartphonehoesjes.nl kortingscode


http //www.smartphonehoesjes.nl kortingscode

Wanneer wij uw retourzending correct hebben ontvangen en goedgekeurd kunt u uw geld tussen 2 en 5 werkdagen op uw rekening verwachten. Aan het einde kunt u uw bestelling controleren en eventueel een opmerking plaatsen;. Is aangesloten bij Webshop Keurmerk. Navigeer naar uw gewenste product en klik op 'In winkelwagen. Toch kan het voorkomen dat u een product niet in goede staat ontvangt. In geval van een defect willen wij u vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar, met enkele fotos van de schade en onder vermelding van uw ordernummer. Alleen vandaag 20 korting op alles @ Smartphonehoesjes 4/06/ korting op alle hoesjes vanwege moederdag). Ons streven is uiteraard om het niet zover te laten komen en al in een eerder stadium te komen tot een aanvaardbare oplossing voor beide partijen.

Bestel met een kortingscode bij Smartphonehoesjes.nl Goed nieuws! Er is regelmatig een kortingscode beschikbaar. Met deze code ontvang je bijvoorbeeld 10 korting op verschillende typen telefoonhoesjes.a.

Mocht de bestelling in uw korting sanadome 2018 ogen onterecht zijn geannuleerd of mocht er onduidelijkheid zijn over de oorzaak hiervan, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 95 van onze bestellingen wordt op tijd geleverd. Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Het is mogelijk dat uw bestelling niet meer geannuleerd kan worden omdat deze al is verwerkt. Hier kunt u het adres invoeren waar uw bestelling naar verzonden moet worden.

De kosten voor het retourneren zijn echter wel voor uw eigen rekening. Biedt telefoonhoesjes en telefoon accessoires aan voor de merken: Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG, Wiko, Motorola, OnePlus en overige merken zoals Nokia, Microsoft, HTC, Honor, Xiaomi, Acer en Alcatel. Klik voor kortingscode Fun en Feest Exclusieve Kortingscode Fun en Feest 5 Korting Klik voor excusieve code Webprint Met deze actiecode van Webprint ontvang je 50 gratis fotoafdrukken. U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren.


Sitemap