Main Page Sitemap

Reizen met korting ns studenten ov


reizen met korting ns studenten ov

wel winst op maken. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk kortingscode logitech 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Dit geldt ook voor overstappen van de ene naar de andere vervoerder. Uitchecken, vergeet niet uit te checken! Bekijk het volledige overzicht wanneer je gratis, met korting of tegen het volle tarief reist op (nieuw venster). Daarmee doet de, nS aan klantbinding. Bij een automaat kun je saldo aanvullen. Dan reis (en betaal) je op saldo. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een.

Kortingsbon vlindorado, Sanadome korting, Korting vakantiebeurs anwb, Aerosleep evolution korting,

Je moet dan eerst saldo op de kaart zetten. Dus geen gedoe met bonnetjes en saldo laden. Ben je klaar met je studie? Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. OV -fiets te huren. Stap je over naar een ander vervoermiddel? Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten, oV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Reizen met het studentenreisproduct is heel eenvoudig.

Je mag je je studentenkaart gebruiken in combinatie met de eerste klas upgrade. Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen. Hoe kan ze toch die korting. Reizen met het studentenreisproduct is heel eenvoudig. Als je instapt, check.


Sitemap