Main Page Sitemap

Tickets bobbejaanland korting


tickets bobbejaanland korting

bezoekje brengen aan The Forbidden Caves, Indiana River of de gouwe ouwe kettingmolen. Kies dan voor het bezoeken van een spannende show in het park. Er zijn ook andere redenen waarom Bobbejaanland gratis toegang verleent tot het park. Met een boomstam varen langs de oevers van de Indiana River, waterkanonnen afvuren in de Banana Battle, spannende loopings en in de lucht geschoten worden. Ook voor gemengde groepen en mindervaliden zijn er speciale tarieven voorzien. Tussendoor even een rustmoment nodig? De attracties in het park zijn zowel voor jongere, als voor oudere kinderen geschikt. Tickets zijn geldig tot 4 november 2018. Voordeel als je bestelt via is dat je goedkoop tickets koopt. Wil je een dagje naar Bobbejaanland, maar niet de hoofdprijs betalen?

Schijvens mode korting, Vaderdag korting bouwmarkt, Bier korting jumbo,

Omgerekend is dat ook nog eens een korting van. Zo is er bijvoorbeeld het unieke groepstarief, waarbij je kras fnv korting voor slechts 19,50 per persoon, goedkoop naar Bobbejaanland kan! Zo hoef je ze niet meer af te printen. Met zon vijftig attracties biedt Bobbejaanland voldoende mogelijkheden om je een dag lang te kunnen vermaken. Zo vind je steeds de laatste aanbiedingen op deze pagina én kan je je inschrijven voor onze e-mail alerts. Bovendien bevat de app een interactief parkplan en zoveel meer!

Daarnaast heb je nog de befaamde King Kong gorilla en vele andere kinderattracties, waaronder de Ponyride, Kinderland en zoveel meer. Je betaalt nu maar 19,95.p. Het park is vernoemd naar oprichter Bobbejaan Schoepen, die het pretpark op 31 december 1961 opende. Kies bijvoorbeeld voor een spannende achtbaan, glijd op de glibberige Big Ban in een bootje naar beneden of ga voor een ritje in een van de convoy trucks op het park. Je kan meteen zien welke dag welke prijs heeft en zo flink wat euro's besparen op de prijs voor je inkom ticket.


Sitemap