Main Page Sitemap

Douglas korting september 2018


douglas korting september 2018

kassabon) onder de naam Extra Kidskorting. Deelname Deelname is mogelijk tot en met 31 augustus 2018, 23:59 uur. Tijdelijke of vaste werknemers van TUI Nederland.V., TUI Airlines Nederland.V. Pak deze museumjaarkaart korting buitenland korting, januari 2019, nu tot 50 korting op sandalen bij UGG Pak deze korting Januari 2019 Scoor nu voordelig tassen en onderhoudsproducten bij UGG Pak deze korting Januari 2019 Schrijf je in voor de Ugg nieuwsbrief en ontvang acties als allereerste Pak deze. Aan het eind van de Actieperiode kiest Team LottoNL-Jumbo én winnaar.

De Actie wordt georganiseerd ter bevordering van het lezen van (spannende) boeken op vakantie. De kortingsbon wordt verspreid per voucher en staat op naam van de hoofdboeker. Zie hiervoor onderstaande, aanvullende voorwaarden. Voor zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, zijn de anvr Reisvoorwaarden, de Algemene Reisvoorwaarden TUI Nederland.V. Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun ouder/verzorger te hebben verkregen voor deelname aan de Actie en dienen deze schriftelijke toestemming op eerste verzoek van TUI over te leggen. Want vaak moet je eerst reageren als je wint.

Voorwaarden Laagsteprijsgarantie De laagsteprijsgarantie geldt op door TUI aangeboden Zonvakanties, Verre reizen, Stedentrips en Autovakanties. En de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds onverminderd van toepassing. Bijvoorbeeld: wanneer én hoofdboeker voor vier personen boekt, ontvangt de hoofdboeker dus én promotiecode. Na het verzilveren van de promotiecode ontvangt u een reserveringsbevestiging van Quick Parking per e-mail. De desbetreffende Algemene Voorwaarden zijn te raadplegen op ml TUI Deelt Uit Auto lgemeen Deze voorwaarden (hierna: Actievoorwaarden) zijn van toepassing op de TUI actie TUI Deelt Uit Auto" (hierna: de Actie georganiseerd door TUI Nederland.V. De desbetreffende Algemene Voorwaarden zijn te raadplegen op ml Reischeque Silicon Valley 1 november 2018 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op de winactie Prijsvraag Reischeque Silicon Valley (hierna: De Actie georganiseerd door TUI Nederland.V., gevestigd aan de Burgemeester Elsenlaan 170, 2288. Wanneer de klant op de Website besluit te kiezen voor een gratis 2e entreebewijs voor én van de in deze Actievoorwaarden genoemde bedrijven, dan ontvangt hij/zij afhankelijk van het aantal personen dat onderdeel uitmaakt van de autovakantie, een (aantal) gratis 2e entreebewij(s zen Aantal personen. De gehele reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te zijn. Om kans te kunnen maken op de Prijs dient elke deelnemer antwoord te geven op de prijsvraag, dit is een benaderingsvraag. Deze prijs kortingscode foto konijnenberg wordt ten behoeve van de Actie tienmaal beschikbaar gesteld door TUI.

douglas korting september 2018


Sitemap