Main Page Sitemap

Reizen met korting studenten ov


reizen met korting studenten ov

Dit geldt echter alleen in de weekenden. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Van.00 tot.00 uur reis je voor het volle tarief. Connexxion, Arriva en, qbuzz. Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders (nieuw venster) en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). Icon, beste antwoord door Jurgen 17 december 2014, 17:37, dat kan sinds 9 juli alleen nog als je medereiziger in bezit is van een OV-chipkaart.

Dit product is 1 maand geldig. Vervolgens kun je het product ophalen bij een van de 1200 automaten in het land.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie
OV-studenten kaart reizen met 40 korting NS Community
Reis gratis, met korting of tegen het volle tarief
OV-chipkaart - Reizen met het studentenreisproduct

Wanneer is het vakantie voor de studenten OV-chipkaart? Je kunt het Altijd Korting-abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 maand. Weekendabonnement, vrij reizen in het weekend. Deze reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). Dinsdag gratis korting vanaf.00 uur woensdag gratis korting vanaf.00 uur donderdag gratis korting vanaf.00 uur.

Kan ik vrienden met 40 korting laten meereizen met
Wanneer mag ik gratis reizen met mijn Studenten OV-Chipkaart

20 procent korting loavies, Dragon computers kortingscode, Lego jaarbeurs utrecht korting, Reizen met korting ns los kaartje,


Sitemap