Main Page Sitemap

Anwb korting humphreys


anwb korting humphreys

geldig van 22 december 2018 t/m. Reizen, uitjes en producten. Download dinerbon, driegangenkeuzemenu van 27,50 voor 19,50, humphreys is de ideale plek voor een gezellig en knus avondje uit, met restaurants in het centrum van verschillende steden. Voor slechts 15,- per jaar ben je anwb-lid en geniet van voordelen.a. Nu 20 korting op Wegenwacht Nederland Standaard. Vraag nu aan en maak kans op een weekendje weg. De Dinerbon is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en/of cadeaukaarten en is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere waardecompensatie. Je kunt met een gezelschap van maximaal 12 personen gebruikmaken van het voordeel. Bekijk en print Dinerbon, actievoorwaarden, de uitgeknipte of uitgeprinte Dinerbon geeft samen met het tonen van een geldige (digitale) anwb-lidmaatschapspas recht op een driegangenkeuzemenu bij Humphreys voor 19,50 (normaal 27,50).anwb korting humphreys

Overzicht van alle bedrijven waarover een klacht is gemeld. Met meer dan 500 actieve kortingscodes van online winkels beschikbaar!

De Dinerbon is niet geldig op zaterdagen. Van 27,50 voor 19,50, voordelig driegangenkeuzemenu, gezellig avondje uit. Ben je nog geen lid? Ook krijg je gratis advies van anwb-experts. Je hebt ook voortaan altijd je lidmaatschapspas digitaal bij. De Dinerbon is in te leveren bij Humphreys tot en met.

anwb korting humphreys


Sitemap