Main Page Sitemap

Lashqueen kortingscode


lashqueen kortingscode

Nieuwe producten, geselecteerd, al jaren vertegenwoordigt m de kappersbranche met topproducten uit Nederland maar ook merken uit het buitenland lopen storm! Toen zij zag hoe de wimpers worden gemaakt palmolive sauna kortingscode besloot ze om nooit meer mink te gebruiken. Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf. Mocht je deze video leuk vinden, druk dan op het duimpje omhoog, dan zou je me erg blij maken! De wimpers zijn trouwens tot 25 keer te gebruiken (ik doe er net iets langer mee zelfs). Er was lekker eten, een verloting van een aantal goodiebags (ik had niet gewonnen een Photo Booth (superleuk) een goede DJ en heel veel leuke mensen. Neem dan eens een kijkje op ons Haibu blog!lashqueen kortingscode

De extra korter wimpers (Ardell Baby Demi/Wispies Red Cherry Nola, Mischa en Cara) staan online met 15 korting, products shown: Red Cherry, lashes, cara, Red Cherry. Lashes, nola, Red Cherry, lashes, mischa and Ardell. The gorgeous @natasjamadsen rockt hier de Ardell Wispies Gebruik de code LA4A15 voor 15 korting op alles van Ardell Products shown: Ardell Faux Mink.

Vorige maand opende de Beautybar van Lashqueen, daar was ik bij en dat lees je terug in dit artikel, inclusief fotos. Thanks Lashqueen voor de uitnodiging! Vorige maand opende Lashqueen haar eigen Beautybar in Haarlem waar je terecht kunt voor wimpers, brow specialisten die je wenkbrauwen on fleek kunnen maken en make-up workshops door Fleur de Wit. Ze lijken wel wat op de Nora qua vorm maar zijn iets groter en langer. Lashqueen, lashqueen begon met mink lashes. Ten eerste natuurlijk omdat ze prachtig zijn en ten tweede omdat ze niet van mink zijn, diervriendelijk dus, maar wel met de kwaliteit die je niet snel ergens anders ziet bij synthetische wimpers. Ook deze wimpers kosten 19,99, opening beautybar.

Lashqueen kortingscode
lashqueen kortingscode

Envelopshop kortingscode, Allesveilig.nl kortingscode, Hoofs feestkleding kortingscode,


Sitemap