Main Page Sitemap

Korting aow verblijf buitenland


korting aow verblijf buitenland

gewoon door, net als bij ieder ander die wel verzekerd. Neem in deze twijfelgevallen altijd contact op met de SVB. U moet dan wel onderworpen zijn aan batteryking kortingscode de loonbelasting. Als je in dat land verzekerd bent voor een basispensioen van de overheid dien je AOW aan te vragen bij de pensioeninstantie in dat land.

Om in aanmerking te komen voor een AOW-uitkering moet u 65 jaar zijn. Er zijn echter wel kosten aan deze vrijwillige verzekering (ook wel inkoop genoemd te weten 17,9 van het inkomen tot maximaal.738. Inkoop kan dus behoorlijk duur zijn.

U kortingsbon cadeaubonbezorgen.nl kunt zich in die jaren dan vrijwillig verzekeren. Dit kunt u voorkomen door u vrijwillig te verzekeren voor de AOW. Wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken. Voor ieder jaar dat u niet verzekerd bent, wordt uw AOW met 2 gekort. Deze vorm van werken in het buitenland heet detachering. Als u voor een Nederlandse werkgever werkt, maar u werkt feitelijk in het buitenland dan bent u niet verzekerd voor de AOW, ook al wordt er loonbelasting afgedragen. Hiermee wordt bedoeld dat u in principe loonbelasting moet betalen. Als je 5 jaar in het buitenland hebt gewoond en gewerkt, krijg je straks 10 procent minder AOW.


Sitemap