Main Page Sitemap

Korting spoorwegmuseum thomas


korting spoorwegmuseum thomas

tijdelijke tentoonstellingen getoond. Voor ieder wat wils dus: een perfect dagje weg voor het hele gezin. 1,-, met het gezin naar Thomas de Stoomlocomotief in het Spoorwegmuseum vanaf 1,-.a. Restaurant in het Spoorwegmuseum In het Spoorwegmuseum is het toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, maar er zijn ook mogelijkheden om te eten en te drinken, zoals Restaurant De Remise en De Restauratiezaal. Boek je treintickets snel en makkelijk online via NS International en bezoek per trein het Spoorwegmuseum in Utrecht. Zie ook, spoorwegmuseum met Korting, geldig tijdens Thomas de Trein weekend.

Deze toegangskaarten zijn geldig tot en met 31 december 2018, maar het is onbekend tot wanneer deze kaarten verkocht zullen worden. Sommige oude treinen zijn namelijk omgebouwd tot spannende attracties, wat betekent dat je zelf een ritje kunt maken in een oude trein die in het museum getoond wordt. Museumkaarthouders betalen slechts 5,55 euro per persoon. Wat het bezoeken van het museum zo leuk maakt (ook voor de kids!

Info Bestel, ontvang 28 korting en betaal 12,50 euro per persoon. Als de parkeerplaatsen vol zijn, moet je buiten de poort parkeren. Hier hebben ze heel vaak leuke NS Aanbiedingen! Want bij de Stalen Monsters maken kinderen een rit met een soort mijntreintje. Deze actie is alleen beschikbaar via. Je verzilvert je punten snel en makkelijk via de site van Kruidvat. UitjeKrant kun je nu toegangstickets kopen met korting.

Taart, limonade en de kidsbox: 22,25 euro per persoon. Vanaf Utrecht Centraal pendelt 1x per uur een trein naar het Spoorwegmuseum (Utrecht Maliebaan). Neem bijvoorbeeld Qbuzz buslijn 8 van Utrecht Centraal Station (richting Wilhelminapark) en stap uit bij de halte Maliebaan. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen zeer voordelig reizen met een. In het hemelvaartweekend (10 t/m ) organiseert het Spoorwegmuseum een speciaal Thomas-weekend. Meer info en geschiedenis Voordat je trouwens boekt bij NS International moet je eigenlijk eerst even kijken op de site van. Museumkaarthouders betalen slechts 8,25 euro per persoon. Flexibele tickets, zonder tijdslot, ga je toch niet? Ook geopend op maandagen tijdens de schoolvakanties.

Snowworld korting postcodeloterij
Kortingscode fitflop.eu
Kortingscode riverstones


Sitemap