Main Page Sitemap

Rondvaartboot amsterdam korting


rondvaartboot amsterdam korting

tickets op ons kantoor kopen, wij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van.30-17.30 uur. Profiteer van online reserveren in 2015! Tijdens de rondvaart zie je belangrijke bezienswaardigheden en krijg je meer informatie via de audio. Amsterdam (0 beoordelingen wie helpt Harold van zijn watervrees af?

Rondvaart, amsterdam met 30 kortingrondvaartboot amsterdam korting

Van te voren kunt u drankjes en/of snacks kopen bij de kiosk, die mag je meenemen op de boot. Zomerseizoen: elk kwartier tussen.00 uur.00 uur, elk half uur tussen.00 uur.00 uur. Dagelijks elk half uur, bezoek de website voor meer informatie over deze rondvaart over de Amsterdamse grachten of goedkope rondvaart Amsterdam prijzen. Boek online en ontvang een korting vanĀ 30 met onze dagje Amsterdam actie op de reguliere rondvaart van Rederij Lovers! Amsterdam verkennen vanaf het water; een rondvaart over de Amsterdamse grachten is iets wat iedere bezoeker, maar ook iedere inwoner van Amsterdam een keer gedaan zou moeten hebben. Fout bij het zoeken, we hebben helaas geen uitjes gevonden die aan uw wensen voldoen. Chris Bajema speelde afgelopen jaren met groot succes zijn voorstelling Spanning en sensatie op een rondvaartboot: NRC * Volkskrant.

Amsterdam zien vanaf het water? Bestel hier uw rondvaart Amsterdam met korting tickets! Er korting tuinmaximaal zijn uitjes zonder locatiegegevens, deze worden niet getoond. 10 korting, drimmelen (2 beoordelingen ga mee met een geweldige rondvaart door de Biesbosch. Land van anwb zet de mogelijkheden op een rijtje. Voor groepen vanaf 20 personen is het handig om een reservering te maken. De rondvaart is beschikbaar in 15 talen uiteraard ook het Nederlands en vaart al vanaf.30 s ochtends over de mooie Amsterdamse grachten. Vertrektijden van de rondvaart, winterseizoen: elk half uur tussen.00 uur.00 uur. Duur: 1 uur, start en einde: Centraal Station, vanaf 1 persoon. Heeft u (letterlijk) de boot gemist? Rotterdam (7 beoordelingen vaar over de Nieuwe Maas en de Lek naar Kinderdijk en terug. Kortingsprijs: 11,00 pp (normale prijs 18,00).

rondvaartboot amsterdam korting

Caliroots extra korting, Korting bij roan, Hema gebak kortingscode, Postnl kortingscode,


Sitemap