Main Page Sitemap

Ns reizen met korting buiten de spits


ns reizen met korting buiten de spits

de spits te beperken. Gesprekken met reiziger, belangenbehartigers en wetenschappers. Dit zijn: Van maandag tot en met vrijdag vanaf.00 uur. NS investeert voor 2,5 miljard in treinen om het groeiende aantal reizigers te vervoeren. Reizigers met een Altijd Voordeel-abonnement reizen aan de randen van de spits voortaan met 40 korting. De test duurt drie maanden. Volgens de NS ondervindt slechts een klein deel van de reizigers nadeel, maar Rikus Spithorst van Beter OV zegt tegen de Volkskrant dat de NS geen idee geeft of er nu veel meer reizigers geholpen zijn. Tijdens het weekend de hele dag. De effecten van het reizigersonderzoek en de test met het uitbreiden van de korting wordt meegenomen in deze gesprekken. Afhankelijk van het tijdstip waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij.

Daluren, de daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag. . Een trein midden in de spits levert geen punten op, een trein direct voor of na de spits juist de meeste punten. Zij kunnen door een kwartier of een half uur eerder of later weg te gaan de hyperspits mijden, zonder daarvoor heel vroeg weg te hoeven of heel laat te arriveren. Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis.

Zaagkettingwinkel kortingscode, Jewelz en more kortingscode, Zalando retour kortingscode,

Maar als de reis begint tijdens de spits (06.30 tot.00 uur.00 uur tot.30 uur) betalen ze het volle pond. In de app van korting vgz via anwb MyOV zie je hoeveel punten een trein oplevert. Altijd Voordeel : 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren. Reizigers over korte afstanden reizen bijvoorbeeld relatief vaak in de hyperspits. Reis je hier buiten de spits, dan spaar je punten die je kunt inwisselen voor een cadeau: van gevulde koek met koffie tot bioscoopkaartjes of spoordeelwinkeluitjes. Investeringen in treinen, met de groeiende economie en dalende werkloosheid nemen steeds meer mensen de trein.

Rederij wolthuis kortingscode, Carwash360 korting, Van asten babysuperstore korting, Moet champagne korting,


Sitemap