Main Page Sitemap

Kortingsbon specsavers


kortingsbon specsavers

- Lees hieronder hoe je de pas gebruikt. Dan krijgt u extra korting. Een montuur wordt niet vanuit de Basisverzekering vergoed. Landelijke ketens Eye Wish Opticiens, Eyes More, Hans Anders, Pearle en Specsavers en opticiens die zijn aangesloten bij Optitrade hebben ook een betaalovereenkomst met Menzis. Menzis Basis Voordelig, snowworld zoetermeer aanbieding naturapolis. Vergoeding vanuit de Basisverzekering geldt alleen wanneer u jonger dan 18 jaar bent en bij medische indicatie. Meldt u zich dan hier gratis aan. Nog geen eigen voordeelpas? Echter met SamenGezond krijgt u altijd korting! Aanvullend, u krijgt geen vergoeding uit deze aanvullende verzekering. Deze moet zo compleet mogelijk zijn.

Voor een vergoeding vanuit de Basisverzekering kunt u met de toelichting van uw medisch specialist rechtstreeks naar elke opticien die een contract heeft met Menzis. Het kan hierbij gaan om een eerste verstrekking, maar ook om vervanging, correctie of herstel van een hulpmiddel. Hiervoor vragen wij van u een toelichting van de behandelend medisch specialist en een offerte van de leverancier. Gaat u naar een opticien zonder betaalovereenkomst? Gecontracteerde zorgaanbieder: tot 18 jaar: alleen bij bepaalde medische indicaties (m.u.v. Toch tot 75,- korting op uw bril of lenzen. De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. Wilt u extra korting?

U hoeft de rekening dus niet eerst voor kortingscode proforto te schieten. . U of uw leverancier dient de aanvraag in bij Menzis. Aanvullende verzekering, menzis vergoedt vanuit de aanvullende verzekering brillen die gekocht zijn in Nederland en als de sterkte van de brillenglazen op de rekening staat vermeld. ExtraVerzorgd 1, u krijgt geen vergoeding uit deze aanvullende verzekering. Heeft u Menzis Basis Vrij? Voor een brilvergoeding gelden er vanuit de Basisverzekering specifieke voorwaarden, vanuit een aantal aanvullende verzekeringen bestaat er een vergoeding. Eigen bijdrage van 58,50 per glas). Dan dient u de rekening eenvoudig zelf bij Menzis. Wel kunt u extra korting krijgen.

Niet-gecontracteerde zorgaanbieder: conform gecontracteerde zorg, 75 van de rekening tot maximaal 75 van gemiddelde gecontracteerde tarieven. De kortingsbon kan gebruikt worden in combinatie met de dan lopende aanbiedingen* van Pearle en Eye Wish Opticiens. Download de kortingsbon op SamenGezond, lever deze in bij Pearle of Eye Wish. ExtraVerzorgd 3 maximaal 125 vergoeding per 2 kalenderjaren.


Sitemap