Main Page Sitemap

Reizen met 40 korting ov chipkaart ns


reizen met 40 korting ov chipkaart ns

Voordelig reizen in dal- en spitsuren. Met Keuzedagen reist u 7 keer pizza bestellen korting per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen.

Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina. NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar.

Videoland korting postcodeloterij
65 plus korting met de bus
Nieuwe auto kopen zonder inruil hoeveel korting
We fashion korting cjp

De looptijd van uw abonnement is 1 jaar. Goed om te weten. Download de productvoorwaarden abonnementen. Het abonnement werkt via de ov-chipkaart. Dan is Dal Voordeel voor u nog voordeliger! Je kunt het Altijd Korting-abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Voordeeluren, de voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting kortingscode veronica gids krijgt. Lees hier meer over de Dal Voordeel Keuzedagen. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). Hieronder lees je per product waar je ze koopt.


Sitemap