Main Page Sitemap

Blue boat korting


blue boat korting

voor het Amsterdam Light Festival doneert Blue Boat 0,25 aan de Make-a-wish stichting, die hiermee wensen van kinderen met een ernstige ziekte in vervulling laten gaan. Jij van een hapje en een drankje. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Blue Boat - Amsterdam Light FestivalGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Kunstfestival.

Bij de Blue Boat Company kies je voor een borrel cruise, waarbij je tijdens de tocht wordt verwend met kleine hapjes en lekkere drankjes. Er zijn ook vaarten met live gidsen, dan neemt een host of gids je mee op ontdekkingsreis door Amsterdam en laat je beroemde spots zien.

Myheritage kortingscode 2018, Festool korting,

Je wordt welkom geheten met een durende de avond vaar je door de grachten van Amsterdam, zelfs door de Rosse buurt. Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Zeer geschikt voor personeelsfeestjes of andere exclusieve gelegenheden. De populairste cruises. De grote rondvaartboten zijn rolstoel toegankelijk. Je ontvangt én volwassen- en/of én kind-ticket met een barcode die geldig is voor het aantal personen waarvoor je het ticket hebt besteld. Op bijzondere feestdagen zijn zij ook bereikbaar voor een leuk arrangement. Je kan je tocht uitbreiden naar wens, boek een tocht met high tea of maak het compleet met een drie gangen diner. Blue Boat heeft ook een uitgebreid en gepersonaliseerd aanbod. Er worden je twee drankjes heren broeken korting geserveerd, een nacho om te delen en de World Famous Hard Rock Burger. Ben je met een grote groep dan is het misschien aantrekkelijk een volledige boot af te huren en te genieten van exclusiviteit.


Sitemap