Main Page Sitemap

Ns kortingskaart voor 9 uur


ns kortingskaart voor 9 uur

u gaat reizen. Wanneer men na de aanvraag toch weer besluit een studie te volgen, dan kan het abonnement niet stopgezet worden en/of voor de tweede maal aangevraagd worden. Vroeger konden MBO-scholieren pas vanaf 18 jaar een studentenreisproduct krijgen. De ov-vergoeding bij tijdelijk verblijf in het buitenland is ongeveer gelijk aan de genoemde waarde. Als u alleen met de bus reist is 4 euro voldoende. Vanaf 12 jaar moeten reizigers het volle pond betalen. U kunt er dus direct, indien er reissaldo op staat, mee gaan reizen met het openbaar vervoer. De eerste Studenten OV Chipkaarten werden begin 10 korting berekenen excel 2009 verstrekt aan studenten die met de Rotterdamse metro reisden, omdat de OV-chipkaart vanaf verplicht werd gesteld op de metroverbinding. 17 Het aanbod is eenmalig en tot drie maanden na beindiging van het studentenreisproduct aan te vragen.

Ns kortingskaart voor 9 uur
ns kortingskaart voor 9 uur

Daarmee reis je 1 jaar met 40 korting. NS, groepsticket (Enkele reis en Retour) Wilt u met groepskorting in de trein? Voor groepen vanaf 4 personen. Niet tijdens de spits.

Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk! De dagkaarten zijn per geschrapt. Wilt u een (betalende) zitplaats voor uw kind, boek deze dan als 'Kind (4-5. Minimale saldo om te kunnen inchecken is 4 euro minder dan het instaptarief, omdat het saldo maximaal 4 euro negatief kan staan. 10 euro instaptarief in de trein. Een studente voorziet haar chipkaart van het reisrecht. 1, deze waarde is vastgesteld op 102,29 per maand (2014) 2, niet te verwarren met de boete bij te laat stopzetten (deze is ongeveer het dubbele 3 ). Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. 5, regisseur Studenten Reisrecht (RSR) is de rechtspersoon die de digitale administratie van dit reisproduct voert.


Sitemap