Main Page Sitemap

65 plus korting met de bus


65 plus korting met de bus

Tijdens deze Keuzedagen (op dinsdag, woensdag of donderdag vanaf 9 uur, in juli kortingscode sfeer.nl en augustus ook op maandag en vrijdag) reist u voor slechts 2 per dag met de trein door heel Nederland. Busreizigers verlieten het huis niet zonder strippenkaart. Belgi, ook in Belgi kunnen ouderen goedkoper reizen met de trein. Toch kunt u niet inchecken met uw OV-chipkaart. Vooral reizen met de trein wordt stukken goedkoper, en er is nog meer.

65 plus korting met de bus

Daarmee krijgt u 25 procent korting op veel treinreizen in Europa. Let erop dat u daarvoor de juiste paaltjes gebruikt. Twee termen die voortdurend vallen in verband met de, oV-chipkaart zijn inchecken en uitchecken. U stapt over: Van NS-trein naar NS-trein U checkt in op het vertrekpunt en checkt uit op het aankomstpunt. Als u verder wilt reizen moet u weer opnieuw inchecken. In andere gevallen juist weer niet. Wilt u ook daar met de trein reizen? Dan kunt u ook hier gebruikmaken van uw Voordeelurenabonnement en de bijbehorende Railpluskorting. Niveau: Waardering: 4,5 (164 stemmen basisartikelen over de, oV-chipkaart, wilt u weten bioscoop korting studentenkaart wat de, oV-chipkaart precies is, hoe u hem aanvraagt en hoe u ermee reist? Normaal kost die 7,70 per vijftien strippen, 65 -plussers betalen.

Kleinere porties voor een kleiner prijsje. Het abonnement kun je via internet kopen. Net als in Duitsland kunt u ook in Frankrijk een kortingskaart voor senioren kopen.

Zinzi kortingscode augustus
Aaa korting amerika
Extra korting zalando


Sitemap