Main Page Sitemap

Kortingskaart sauna lunteren


kortingskaart sauna lunteren

het eind van uw bezoek zult u zich als herboren voelen! Het huisje van Margreet is schoon, gezellig en van alle gemakken voorzien. Schoon, alles aanwezig wat je nodig hebt. De keuken is hier onovertroffen! Ons saunacomplex heeft zeer klein zwitserland tegelen korting uitgebreide faciliteiten maar is kleinschalig en romantisch van opzet, waardoor er een ontspannen, gezellige sfeer heerst. In onze zeer ruime bostuin hebben wij voor de kids een trampoline, ook lopen er wat kippen rond, die u kunt voeren als u dat leuk vindt.

Het is een gezellig en knus huisje op een bijzondere plek in het dorp. Ons team van vriendelijk en servicegericht personeel zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Went for a snack a little after noon, and waited almost a full hour for it to be served. Salon SIS huid en gewicht Lunteren. Geen gebruik gemaakt van hottub ivm tijdsgebrek. Van toiletpapier tot fles wijn. Afscheiding tussen banken en het warmte element is niet goed zichtbaar! De hottub is een echte aanrader! Een afgedekte vijver, en een houtgestookte sauna en houtgestookte hottub.

Het ligt midden in het centrum van Lunteren en toch is het rustig. U kunt de sauna bij boeken voor 30 per dag, de hottub is ook bij te boeken voor 30 per dag. Rust uit in onze oergezellige lounge of onze prachtige tuin en proef de heerlijke gerechten die onze koks voor u bereiden. We spent a great day here at the spa.

Ns kortingskaart voor 9 uur


Sitemap