Main Page Sitemap

Ns korting reizen


ns korting reizen

je als vaste NS klant ook exclusieve treinacties. Ook die van Oberhausen is op 20 kilometer afstand te vinden. Hier kun je allemaal heenrijden met de trein. Betalen kan snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Elke dag met korting kunnen reizen? Buiten de spits van maandag t/m vrijdag tussen.00.00 en tussen.30.30 uur. In het weekend heel de dag. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan.

Ns korting reizen
ns korting reizenns korting reizen

Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via NS International of bij de NS-kaartautomaat.
De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend.
Efteling met korting: trein toegang voor 43 23:15 Deze actie is afgelopen.
De NS Spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans.
15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar; Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen.

Online kortingscode karwei
Kitchenonline kortingscode 2018
Fonq kortingscode tweakers

Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Download de productvoorwaarden abonnementen. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Wilt u overstappen op een duurder abonnement? Klik hier voor de adressen. Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Dan mag je de treinreis gewoon bij NS afmaken.


Sitemap