Main Page Sitemap

Bioscoop korting 65


bioscoop korting 65

bericht, dromen van een vervroegd pensioen? De Efteling kent een vergelijkbare korting, die al geldt voor 60-plussers. Met korting een dagje uit met de kleinkinderen. Bij Vue (voorheen JT Bioscopen) kun je terecht voor de beste blockbusters van het moment, maar dat is niet het enige dat dit filmtheater tot een fijne plek maakt. Op de entreebewijzen van veel musea lijk je geen korting te krijgen als 65-plusser. Alle andere dagen mogen 65-plussers voor 29 euro naar binnen. Dit zijn zeven dagen die je op een gewenst moment kunt gebruiken om tegen een gunstig tarief te reizen. De voorstellingen zijn over het algemeen overdag. PlusOnline gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Klinkt leuk inderdaad, maar ng leuker is het dat je op alle films tot 2,- korting krijgt.

Enkele 65-plus voordeeltjes op een rij - Leef je pensioenbioscoop korting 65

Hier staat namelijk de allereerste Dolby Cinemazaal ter wereld! Korting op het openbaar vervoer. Voor 54,95 schaf je deze kaart aan. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken. Dat mag elke keer een ander kind zijn, maar de senior moet wel dezelfde zijn. Voordeeltjes voor de 65-plusser, ouder worden is misschien niet altijd leuk, maar naast enkele nadelen zijn er ook zeker aantrekkelijke voordelen te noemen.

Je komt dan bijvoorbeeld in aanmerking voor de zogenaamde vrije keuzedagen. Ken jij musea die wel een speciale 65-plus korting hanteren of heb je andere leuke tips om te besparen op leuke uitjes? Belangrijk is wel om een legitimatiebewijs mee te nemen.


Sitemap