Main Page Sitemap

Albert heijn reclame hamburgers met korting


albert heijn reclame hamburgers met korting

In de commercial loopt de manager in de winkel rond, gewapend met zijn sticker pistool. Rating ( 0 score) - 0 votes, onderwerp: Albert Heijn, Algemeen, Grappig, Merken en producten, Supermarkt Producten, TV Reclames, tags: ah, albert heijn, campagne, commercial, held, manager, prijs, prijzen, reclame, schiet, spot, verlaagd, winkel. Wat is er nou makkelijker dan deze nieuwe volksheld een heldenrol te laten spelen? De goedlachse supermarktmanager Harry Piekema speelt hierin de hoofdrol als zingend podiumbeest. AH Zomerhit: Hamburgers met korting klinkt. De beste man groeit meer en meer uit tot een nationale held. Andere leuke artikelen.00 avg. Uit een steekproef tussen 20:00 en 21:00 uur op vrijdag 8 juli is gebleken dat er gemiddeld acht tweets per minuut met de inhoud.

albert heijn reclame hamburgers met korting

Hamburgers met korting op Twitter geplaatst worden (Zie hiervoor de afbeelding hiernaast, klik op de afbeelding voor een grotere weergave). Wat vind jij van deze campagne? Voor deze nieuwe spot moest uiteraard weer wat nieuws bedacht worden. Vamos a la playa van de Italiaanse muziekgroep Righeira. Het publiek is uitgedost als ware liefhebbers van de hamburgers met korting. Niet geheel toevallig passen de gerechten van deze recepten bij de aanbiedingen die de Albert Heijn op dat moment in de schappen heeft liggen. Als ware cowboy met zijn sticker pistool in zijn wapen riem maakt hij zijn ronde door de winkel en schiet op alle producten die klanten in hun handen hebben een sticker met de tekst in prijs verlaagd. Commercials van AH Zomerhits, op 4 juli startte de campagne met een reclamefilmpje over hamburgers met korting. Laat het antwoord op de bovenstaande vraag weten bij de reacties hieronder of deel het blog middels de social media buttons hieronder! AH Zomerhit wordt gelanceerd met een bijbehorende commercial.

Van 4 juli tot en met 21 augustus heeft Albert Heijn iedere week speciale aanbiedingen die aangeduid worden als. Hiermee is er rekening mee gehouden dat mensen gemiddeld gezien acht uur per dag slapen. Bij de marketing van de campagne maakt men onder andere gebruik van reclames op televisie, de virale werking van dezelfde filmpjes via internet en een speciale actiewebsite waarop recepten voor de zomer te vinden zijn. Populariteit Hamburgers met korting op Twitter. Natuurlijk met de welbekende winkelmanager in de hoofdrol. Op de actiewebsite /zomerhits is het mogelijk om de commercials hierboven via Facebook, Twitter en Hyves te delen. We gebruiken cookies en vergelijkbare technologien (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.


Sitemap