Main Page Sitemap

Ov chipkaart 40 korting afgestudeerd


ov chipkaart 40 korting afgestudeerd

studie) en langstudeerders (studeren langer dan de nominale studieduur 1 jaar) voor wie het Studentenreisproduct vervalt. Als je jouw Studentenreisproduct eerder hebt stopgezet, wordt die actiecode vanaf dat moment geactiveerd. Eind mei vertrok ik naar het buitenland voor een stage. De korting geldt wel pas na 9 uur s ochtend en niet tijdens de spits. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Deze code is maar drie maanden geldig. Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Het Uitgestudeerd aanbod is geheel gratis.

Het is nu dus helaas niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor de actie. Tijdens de feestdagen kan je ook de hele dag reizen. Je maakt een account aan, vult een aantal gegevens in, zoals bijvoorbeeld het kaartnummer van je studenten OV-chipkaart en een pasfoto.

Sapph com kortingscode, Hoe vraag je korting,

NS Uitgestudeerd aanbod aanvragen, het NS Uitgestudeerd aanbod kan je eenvoudig aanvragen via. Voor gezinsleden kan je zogenaamde Bijkaarten aanvragen, waarmee gezinsleden onbeperkt kunnen reizen tijdens de voordeeluren. Dit OV-chipkaart abonnement kan je bij de NS aanvragen, maar zorgt ervoor dat je met al het openbaar vervoer onbeperkt kunt reizen. Ons aanbod, ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Ik heb je topic verplaatst naar het subforum Acties en uitjes en de titel iets aangepast om de vindbaarheid te vergroten.


Sitemap