Main Page Sitemap

Ov korting na afstuderen


ov korting na afstuderen

in die periode nog wel recht had op een studentenreisproduct, heb ik voor die maanden een. Laat dan hier je gegevens achter en je ontvangt in de aangegeven periode een herinnering per e-mail. Verder vind ik het vreemd dat ik geen mail ontvang van een eventuele startdatum van de 40 korting na afstuderen. Ik heb je topic verplaatst naar het subforum Acties en uitjes en de titel iets aangepast om de vindbaarheid te vergroten. De actie geldt gedurende 3 maanden vanaf het moment van stopzetten van het Studentenreisproduct.

Je code moet nog werken. Wanneer en hoe je dat moet doen lees je hier. Laat even weten of het heeft gewerkt. Groet, Linda icon, beste antwoord door Brian NS, 15:16, beste Linda196, Welkom op het NS serviceforum. Wanneer moet ik mijn studentenreisproduct stopzetten? NS-site voor meer informatie. Onze persoonlijke tips voor bangkok, thailand lees je hier! Vraag dan je studentenreisproduct aan via.

Bij de spapuur korting RET kun je drie maanden lang op werkdagen met 20 korting reizen in bus, tram en metro. Let op: vaak is dit de datum waarop jij bent afgestudeerd, dus niet de datum waarop jij jouw diploma ontvangt. . Hierop kun je een ander abonnement zetten mocht je kaart nog geldig zijn. Zo kun je voordelig reizen naar sollicitaties of je nieuwe (bij)baan. Code promo bonprix 2018 het iso het interstedelijk studenten overleg is de grootste landelijke studentenorganisatie van nederland en behartigt de algemene belangen van bijna 700. Ook voor het stopzetten van je studentenreisproduct of als. Koop online het speciale 5 mei-retour met 20 korting, ongeacht de afstand die je reist. Je ontvangt maandelijks een rekening voor de gemaakte kosten waarop de 20 korting verwerkt.

OV -chipkaart kapot, kwijt of gestolen is kun je op de website van studentenreisproduct terecht. Neem contact op via WhatsApp: (alleen tijdens kantooruren beschikbaar) maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Studentenreisproduct stopzetten, ben je klaar met studeren, dan heb je geen recht meer op je studentenreisproduct. Als je jouw Studentenreisproduct eerder hebt stopgezet, wordt die actiecode vanaf dat moment geactiveerd.

Dominos kortingscode deventer
Hiswa met korting
Extra korting bij nike
Eazzypark eindhoven kortingscode


Sitemap