Main Page Sitemap

Dierenpark antwerpen korting


dierenpark antwerpen korting

naar de Egyptische Tempel. Zoo Antwerpen beschikt over meerdere eetgelegenheden. Een van deze dieren is de okapi. Bonobo's zijn daarnaast erg intelligent: door het hoofd horizontaal te schudden maken ze duidelijk dat ze het gedrag van een soortgenoot afkeuren.

Dierentuin, planckendaell Zoo, antwerpen. Korting op een dagje, antwerpen. Bekijk hier meer dan 300 dierentuin, acties aanbiedingen voor een dagje dierentuin.

Ben je dol op apen, neem dan een kijkje in het Kleine Apen Gebouw of het Mensapengebouw. Meer fan van giraffes en olifanten? De dierentuin is vanaf 10:00 uur open en bent u van harte welkom ook kunt u een overzichtelijke plattengrond aanschraffen zodat u van te voren al een route kunt bepalen. Sinds 1985 is het park erkend als monument, mede door het grote aantal historische gebouwen wat hier te vinden. Congopauw, de Congopauw is ng een dier dat afkomstig is uit Congo en waar de zoo wederom stamboekhouder van. Deze mensaap komt net als de okapi voor in Congo en is bedreigd - het is zelfs de meest bedreigde mensapensoort.

Bristol korting oude schoenen, Zonnebrillen com korting,


Sitemap