Main Page Sitemap

Kortingscode autodoc.nl


kortingscode autodoc.nl

: "Gegroet. Autodoc: "Het magazijn zit met een vertraging. Ik had deze normaal ruim een maand geleden moeten ontvangen, hadden jullie walibi holland met korting de bestelling niet aangepast.".

Kortingscode autodoc.nl
kortingscode autodoc.nl

Lees Reviews, kortingscode Aanbiedingkortingscode autodoc.nl

Uiteindelijk kon ik hem terugsturen met een garantie formulier. Autodoc: "We zijn bezig met het bedrag terug te vorderen op uw rekening (wtf? (ik veronderstel ruilwaarde van de servopomp). En een paar dagen later het juiste ontving. Hoe zit het juist? Bestelling geplaatst, dikke week llater onderdelen ontvangen. Ik vind het namelijk niet aanvaardbaar dat ik 2 maanden moet wachten op een stel remblokken, daar ik deze wagen graag voor 2018 nog op de baan wil krijgen. Kwam uit bij (op dat moment niet wetend dat het ook autodoc was) op een alternatief voor deze t zelfs meer vermogen dan de originele Hitachi. We houden u op te hoogte" 12 september, ik: "Hoe zit het juist met die remblokken? Ik ga even snel samenvatten wat er vanaf dat moment heen en weer is gemaild. Ik wil graag weten hoe het staat met die remblokken.

Slechte ervaringen met auto-onderdelen24
Nl - Home Facebook


Sitemap