Main Page Sitemap

Met korting naar dippiedoe best


met korting naar dippiedoe best

in de Dreumesbaai, de Ballenbaai met. De echte kleintjes kunnen spelen in de Speelhaven. Neem de bon uit het boekje en je clubpas mee. Toelichting is niet ingevuld, geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld. Sinds 2007 is pretpark Dippiedoe ook in de winter open, het park heet dan Winter Dippie Doe. Tussendoor kom je tot rust bij een van de dinner points op het park.

Tot enkele jaren geleden was. DippieDoe in de winter altijd gesloten, maar in het jaar 2007 is dit veranderd. Beleef een gezellig dagje uit vol avontuur en plezier met de kinderen bij indoor speelparadijs van. Attractiepark, dippieDoe, daar wil iedereen naar toe!

Het was niet al te druk, dus de er waren bijna geen wachtrijen, wat erg relax was voor de kinderen. Prijzen en tickets leden Entreeticket vanaf 1 jaar van 13,75 voor 10, 31 De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Je vindt hier onder andere het leuke Piraten Golf, de Draaikolk en een Angry Birds Speeltuin met. In het binnenspeelland met de leukste kinderkermis zal geen kind zich vervelen. Kijk snel op onze websites voor een overzicht van alle attracties die je kunt uitproberen.

Pretparken Nederland - Familieparkmet korting naar dippiedoe best

Social deal korting app, Kortingsbon sauna gorredijk, Kortingscode nakd, Zien bioscoop korting,


Sitemap