Main Page Sitemap

De spelerij dieren openingstijden


de spelerij dieren openingstijden

Bij De Spelerij ontdek je hoe dingen werken. De Spelerij staat vol speelobjecten die kinderen zelf in beweging kunnen brengen. Kinderfeestje : ook voor kinderfeestjes is De Spelerij een leuke bestemming. Voor precieze openingstijden kijk op:. Kies dan voor. De Spelerij in Dieren is een bijzonder speel- en ontdekpark en bestaat uit twee onderdelen: De Spelerij en De Uitvinderij. Bekijk de veelgestelde vragen, de Spelerij, neem contact op met De Spelerij voor een vraag over een onderwerp als: Beschikbaarheid. Tot 2,50 korting op je ticket bij Tickets ยป.

Openingstijden van De Spelerij.v De Spelerij - Spelerij Openingstijden De Spelerij - Dieren - 6952

Dieren vindt u op, openingstijden.com. De meest volledige site met ruim.000 openingstijden. Grote kans dat je twee keer moet kijken als.

Neem een kijkje in onze fotogalerij. Wat het is om op avontuur te gaan. Ga bijvoorbeeld samen aan de slag met een familiewapen en bak heerlijke broodjes voor de lunch. Zo is er een hijskraan waarmee ze zelf kunnen scheppen en draaien. Spelend ontdekken, dat, en veel meer, gebeurt allemaal in De Spelerij. Vakantie regio: Zuid, prijzen, volwassenen : Euro 13,00, kinderen 0 t/m 3 : Euro 0,00. Kopen of inwisselen van cadeaukaarten, werking van de website, problemen met downloaden/printen. Wel betaald, maar nog geen tickets ontvangen?


Sitemap