Main Page Sitemap

Korting pretpark toverland


korting pretpark toverland

Ontdek de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met onder andere de spectaculaire nieuwe achtbaan Fenix. Draai rondjes in een grote theekop, bezoek het toverhuis waar je zelf van alles kunt laten bewegen of rijd een rondje op het truckparcours. Soms zijn er wel acties met voordelige Toverland kaartjes. Hier kun je klimmen klauteren op en over de metershoge touwbruggen. Ontdek jij dit relatief onbekende Nederlandse pretpark met, toverland korting?

Korting pretpark toverland
korting pretpark toverland

Ballorig heerenveen korting, Korting fotoservice albert heijn,

Neem plaats aan de rand van het schip voor nog meer kortingsbonnen diergaarde blijdorp spanning! Entree nu voor maar 14,50 per persoon! Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Toverland. Dan krijg jij een gratis entree Toverland cadeau en betaal je dus helemaal niets voor je entreekaartje. Toverland is deze zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! In de indrukwekkende Magische Vallei (een gedeelte van het park) kun je een ritje maken in een van de spannendste wildwaterbanen in ons land; de Djengu River. Buiten attracties Toverland Achtbaan Troy is legendarisch: de hoogste, snelste én langste achtbaan van hout in de hele Benelux. Namelijk Land van Toos, Magic Forest, Troy Area en de Magische Vallei. Een parkeerkaart kost 8,00. Beleef een magisch mooie dag.korting pretpark toverland

Toverland is tijdens Halloween Nights geopend van.00 uur tot.00 uur. Je kunt de gehele dag gebruik maken van de attracties en faciliteiten van het park. De scare zones Villa Phobia en Screaming Swamp openen.00 uur.


Sitemap