Main Page Sitemap

Reizen met korting studenten ov meereizen


reizen met korting studenten ov meereizen

paasdag) vrijdag 27 april (Koningsdag) zaterdag 5 mei (Bevrijdingsdag) donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) zondag 20 mei (1e pinksterdag) maandag 21 mei (2e. Zorg dan dat je voldoende (minimaal 10) saldo op je kaart hebt geladen. Ook in je vrij-reizenperiode is het belangrijk dat je altijd uitcheckt. Dan moet je bij de tram uitchecken en bij de bus weer inchecken. Daarnaast kan je op alle binnenlandse treinreizen maximaal 3 personen met korting laten meereizen (door de week.00 uur, in het weekend, op feestdagen en in juli en augustus de hele dag). Als je incheckt, anne frank musical kortingskaarten wordt je OV-chipkaart gecontroleerd. Gratis van.00 tot.00 uur de dag erna. Namelijk de Week-OV of Weekend-OV.reizen met korting studenten ov meereizen

We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Met het studentenreisproduct kunt u gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer.

Hierbij heb je bij het weekabonnement het recht om van maandag tot en met vrijdag te reizen met de trein. Je kunt als student kiezen uit twee verschillenden abonnementen. Als je uitstapt, check je uit. In heel Nederland is in- en uitchecken met je studentenreisproduct verplicht: in bus, tram, trein en metro.

Bij een korting body en fit negatief saldo kun je niet reizen. Dinsdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Reis je buiten de vrij-reizenperiode? Voor het binnenlandse deel van de reis wordt automatisch de juiste korting berekend. Feestdagen, nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Hoe werkt in en uitchecken? In het weekend reist u de hele dag met korting. Als je binnen Nederland een (deel van je) traject reist met Intercity direct of ICE, dan geldt een toeslag. Met een weekendabonnement mag je vrijdag vanaf 12:00 uur tot maandag 04:00 uur reizen.


Sitemap