Main Page Sitemap

Ex student korting ns


ex student korting ns

aan. Deze is namelijk alleen geldig voor studenten en langstudeerders die binnen 3 maanden gebruik maken van deze trein actie. Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Zo werkt het, bestel met een speciale actiecode na het stopzetten van je Studentenreisproduct. Heeft u geen recht gehad op het NS studentenreisproduct? Icon, beste antwoord door Susan NS, 16:18, beste Farfafiore, Welkom op het NS Service Forun! Bedankt voor het stellen van je vraag en goed dat je je weg naar het forum hebt gevonden. Nu kreeg ik het uitgestudeerdenaanbod, maar ik heb al een weekend vrij abonnement lopen vanaf begin juni. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeau voor. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct.

Ex student korting ns
ex student korting ns

Hiermee krijgen (ex) studenten 40 korting op hun treinreis en dat scheelt natuurlijk enorm op de reiskosten! Ik heb je topic verplaatst naar 'Abonnementen' om de vindbaarheid van dit topic te vergroten. Voor af- en langstudeerders is het mogelijk om een gratis NS kortingskaart aan te vragen bij.

Mysc parfumerie kortingscode, Korting madurodam anwb, Korting kaartjes efteling anwb, Kortingscode stip reizen,

Dan komt u niet in aanmerking voor de gratis NS kortingskaart. Je kunt ook kiezen voor 50 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Na het afstuderen moet je de OV-studentenkaart inleveren, maar je hebt dan wel nog een jaar recht op een gratis voordeelurenkaart. Ben je een langstudeerder? Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Kan ik mijn ex-studentenkorting ook gebruiken voor dit lopende abonnement? Heb je het Studentenreisproduct 3 maanden geleden stopgezet? Ons aanbod, ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement. Dan heb je geen recht meer op de gratis NS kortingskaart. Met de voordeelurenkaart krijg je 40 procent korting op alle treinreizen na 9 uur en in het weekend. Dan staat alles bij elkaar!

ex student korting ns

Plopsa indoor korting zoo abonnement, Soellaart kortingscode, Kortingscode conrad verjaardag,


Sitemap