Main Page Sitemap

Euroscoop korting schoolpas


euroscoop korting schoolpas

Alle kaskrakers komen weer uit en de bezoekersaantallen schieten de lucht. De Euroscoop in het Brabantse Tilburg, een moderne bioscoop met een gezellig karakter. Je wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en eenmaal gesetteld in je luie stoel kan de (vaak romantische) film beginnen. Met deze tips hopen wij dat je lekker vaak naar de film gaat dit seizoen en kan genieten van alle gloednieuwe kaskrakers die de komende maanden in de bioscoop verschijnen. De filmzomer zit er weer aan te komen en films zijn nu populairder dan ooit. Ladies'Night: De Collega's.0, maandag 10 december om 19u00! Kinepolis, een iets minder grote keten is die van Kinepolis.

Vue bioscopen, een andere grote bioscoopketen is die van Vue bioscopen. . Welke nieuwe films kan ik in de bioscoop zien in 2018? Je vindt de bioscoop in het gezellige Tilburg, ideaal te combineren met een bezoek aan de stad. De automaten zijn voor driekwart leeg en wat nog over is blijkt reteduur. Met uitzondering van de kerstvakantie. Gun jij een vriend of vriendin ook wel een leuke avond uit? Toeslag voor 3D / dolby atmos / lange films en speciale evenementen blijven van toepassing). Dan krijg je bij Pathé 2 korting op je ticket bedrag. .euroscoop korting schoolpas

Euroscoop, tilburg is partner in de Meedoen-regeling.
Daarnaast houdt Euroscoop ook van cultuur; er vinden regelmatig feestjes, evenementen en shows plaats.
Je kunt hierbij denken aan een kinderfeestje, maar ook de Ukkepukbios.
Dit is een filmervaring voor de allerkleinsten onder ons.

Www rail nl kortingsbon, Los treinkaartje met korting,

Een expert neemt de beste opera's van het moment onder de loep en vervolgens worden deze weer vertolkt in Tilburg! Elk jaar is het vanaf april tijd voor de echte kaskrakers. Vaak betaal je een korting footlocker hoge prijs voor de bioscoop en weten veel mensen niet hoe je korting kan krijgen op een bioscoop kaartje. Kom je met de auto naar Tilburg? Koop je deze betaal je 2,20. Alle merken (A-Z topmerken, cashback 12,5 Cashback, nike. Daarnaast heeft Euroscoop ook een concept 'Euroscoop goes opera' waar ook aan muziekliefhebbers is gedacht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een film mist f dat je er niet terecht kunt voor jouw favoriet. Bij welke bioscoop haal ik wat voor korting? Koop een 10-rittenkaart voor. Gadgets waar je blij van wordt.


Sitemap