Main Page Sitemap

Kortingsbonnen sprookjeswonderland enkhuizen


kortingsbonnen sprookjeswonderland enkhuizen

voor ze staan, dan beginnen ze ineens te bewegen! In het Toveratelier oefent Magus Fluvius zijn wondere toverkunsten uit. De bakker rolt zijn deeg en dokter Struikelbaard houdt spreekuur voor zijn patinten. Ze kunnen gaan dobberen in de Dobberbootjes, een ritje maken op een pony bij De Kleine Ruiter of door het park trekken met de Vogeltjestrein. Van Hans en Grietje tot Sneeuwwitje en Klein Duimpje: ze zijn er allemaal! Deze activiteit is geschikt voor kinderen. Wandel lekker rond en val van sprookje in sprookje.

Gluur binnen bij de huisjes van het kabouterdorp. Je vindt er de Smakkende Soldaat, een overdekte picknickplaats waar je smult van ijsjes en drankjes die je koopt bij de Betovering. Wij zijn dan geopend op 15 en 16 december en van 22 december tot en met Op deze dagen zijn wij open van.00 tot.30 uur, op 24 en 31 december sluiten wij.00 uur. Hierin varen de kinderen een rondje langs en onder het klauterkasteel. Het Oetang Orkest zorgt altijd voor een hoop muziek en gezelligheid in het bos.

Sprookjeswonderland Korting 2018kortingsbonnen sprookjeswonderland enkhuizen

Dit kleinschalige sprookjespark is een ideaal dagje uit voor gezinnen of grootouders met kleine kinderen. Zwaard in de Steen, ken je het verhaal van koning Arthur en zijn bijzondere zwaard? Diverse kiosken, restaurant en picknickplaatsen, zoals de Smakkende Soldaat, maken het park compleet. Het is een bijzonder atelier: het zweeft op een kussen boven het water! Denk jij dat je net zo sterk bent als Arthur? In het groene park met allerlei schattige huisjes word je meegenomen langs verschillende sprookjes. Mis geen Sprookjeswonderland aanbieding! Hier kunnen zij lekker knuffelen met geitjes en andere dieren! Het lijken doodnormale standbeelden wanneer je ze van een afstandje bekijkt. Neem ze dan mee naar de Kinderboerderij De Bokkesprong. Zo is er een garage met een oldtimer uit 1926, een schildersmuseum maar ook de uitbeelding van het sprookje van de Schoenmaker en de Kaboutertjes.


Sitemap