Main Page Sitemap

Winterfair ahoy korting


winterfair ahoy korting

afgeven. Voor de kleintjes zijn er ook nog activiteiten zoals een draaimolen en Sinterklaasbezoek. Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen.

Beleef de, winter-Fair. Ahoy, rotterdam: de lifestyle fair in winterse sferen voor het hele. Winter-Fair is een gezellig dagje uit voor jong en oud! Dochter, vriendinnen, gezin, familie en man naar.

Winterfair ahoy korting
winterfair ahoy korting

Toverland kortingsbonnen, Sander vunderink kortingsbon,

Woensdag 5 t/m zondag 9 december.30 -.00 uur, food Drinks buffet, het buffet bevind zich in de evenementenhal. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken en belegd broodje, een smaakvolle salade of een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikandel te halen. Op deze bevestiging vind je een link naar je voucher. Tijdens de modeshow kunt u inspiratie opdoen voor feestelijke kleding. Win leuke prijzen bij de bingo en maak mooie creaties bij het workshop plein.

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Dus kom gezellig met je vriendinnen, gezin en moeder naar Ahoy!

Squla korting, Feestkleding nl kortingscode, Louwman museum korting,


Sitemap