Main Page Sitemap

Arriva korting studenten


arriva korting studenten

via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen. Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden. De kaart wordt dan zo snel mogelijk naar je huisadres opgestuurd. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. NS abonnementen zijn ook bij ons in de trein geldig.arriva korting studenten

Wij verzamelen creren voor jou. Abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken. Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, tram of metro van een andere. Arriva - Scholieren en studenten. Kortingsmogelijkheden voor jongeren bij Arriva.

Black Friday week 2018arriva korting studenten

Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. De korting geldt ook voor jouw auto of motorfiets, wanneer je met een voertuig reist. Bevestigen Analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Arriva scholierenabonnementen, voor wie, scholieren in de leeftijd 12 t/m 18 jaar. Arriva en overige vervoerders, de Arriva abonnementen kun je alleen gebruiken bij Arriva. Ook geldig bij andere vervoerders, je reist meer dan 3 dagen per maand. Verkrijgbaar voor bus en trein: Arriva Altijd Vrij / Arriva Treinabonnement (jaar). Overige kaarten van Arriva, naast de bovenstaande voordeelkaarten zijn er nog meer mogelijkheden bij Arriva, ook voor jongeren!

arriva korting studenten


Sitemap